Alan Abazovic AK STATT

Alan Abazović je Specijalni Savetnik u AK Stojković Advokati.

Upoznajte Alana Abazovića – Našeg Eksperta za Poreze u AK STATT

Alan Abazović, sa pozicije CEO za konsalting i računovodstvo Demanda Group, predstavlja ključni stub našeg poreskog i računovodstvenog tima u AK STATT. Sa preko petnaest godina iskustva u oblasti poreza i finansija, Alan je priznati stručnjak u ovom sektoru.

Početkom karijere, Alan se istakao u firmi Confida Finodit, gde je razvio temeljno znanje i veštine u oblasti poreskog savetovanja. Njegov profesionalni put ga je odveo do vodećih pozicija u prestižnim big four kompanijama – Ernst & Young i PricewaterhouseCoopers. U ovim kompanijama, Alan se specijalizovao za međunarodno i domaće oporezivanje, radeći na zahtevnim projektima koji su oblikovali njegovo duboko razumevanje kompleksnih poreskih sistema.

Alanovo specifično znanje iz oblasti poreza dodatno je obogaćeno radom u Nelt grupi, gde je bio zadužen za poreski sistem država Balkana. Njegovo iskustvo u Mozzart grupi, gde je bio direktor računovodstva poreza i poreske politike, proširilo je njegovu ekspertizu na globalnom nivou, obuhvatajući poslovanje na tri kontinenta.

Diplomu ovlašćenog revizora stekao je 2015. godine, a svoje obrazovanje kontinuirano je unapređivao na međunarodnim obukama organizovanim od strane svetskih konsalting lidera. Specijalističke studije iz oblasti poreskog savetovanja završio je na Pravnom fakultetu, čime je dodatno potvrdio svoju posvećenost struci.

Kao aktivan član Srpskog fiskalnog društva i International Fiscal Association, Alan kontinuirano prati najnovije trendove i promene u svetu poreza, čime osigurava da AK STATT i naši klijenti uvek imaju pristup najaktuelnijim i najpreciznijim poreskim savetima.

    Da li ste spremni da ostvarite svoje ciljeve? Možete nas odmah kontaktirati.

    Popunite kratak formular za brzi kontakt ispod. Ubrzo nakon toga ćemoVas obavestiti šta treba dalje preduzeti. Eto toliko je sve jednostavno.

    Slanjem Vaših kontakt informacija, slažete se da Vas možemo kontaktirati telefonom (uključujući i tekst) i putem email-a u skladu sa našim Uslovima i Politikom privatnosti.

    Poziv Poruka