Poreska analiza

Poreska analiza

Poreska analiza, deo je poreskog planiranja, i podrazumeva primenu znanja iz oblasti poreskog sistema za analizu određenih poreskih situacija

Sa usložnjavanjem poreskih sistema u svetu, a i kod nas, dolazi do ozbiljnije potrebe za stručnom analizom poslovnih transakcija u potrazi za njenim poreskim efektima. Naši stručnjaci su na tom polju stekli ekspertizu kroz godine iskustva u radu sa klijentima iz raznih delatnosti, pa i sa najraznovrsnijim poslovnim promenama.

Poreska analiza je dobar početak svakog planiranja, ali i revizije ranijeg postupanja u određenim poreskim situacijama. Čak i u delatnostima kod kojih uobičajeno ne postoje izražene nejasnoće kod oporezivanja ima pojedinih situacija koje zahtevaju kvalitetnu poresku analizu, mada je to češća pojava kod specifičnih delatnosti kao što su građevinarstvo i mnoge druge, uglavnom delatnosti novijeg datuma, ili delatnosti koje su češće bile podložne promenama legislative. U svakom slučaju, usled raznovrsnosti naše klijentele, ali i čestih ad hoc zahteva za analizama u mogućnosti smo da ponudimo bazu znanja primenjivu na sve poreske situacije.

 

    Da li ste spremni da ostvarite svoje ciljeve? Možete nas odmah kontaktirati.

    Popunite kratak formular za brzi kontakt ispod. Ubrzo nakon toga ćemoVas obavestiti šta treba dalje preduzeti. Eto toliko je sve jednostavno.

    Slanjem Vaših kontakt informacija, slažete se da Vas možemo kontaktirati telefonom (uključujući i tekst) i putem email-a u skladu sa našim Uslovima i Politikom privatnosti.

    Poziv Poruka