Međunarodna mobilnost i usluge upućivanja na rad u inostranstvo

Međunarodna mobilnost i usluge upućivanja na rad u inostranstvo

Otkrijte Međunarodne Poslovne Mogućnosti uz Stojković Advokate

Kada je reč o smanjenju troškova poslovanja putem međunarodnih operacija, neophodno je obratiti pažnju na mnoge pravne i poreske obaveze koje prate preseljenje radne snage. Kompanije koje angažuju strane radnike u Srbiji (uključujući upućivanje u domaća preduzeća) moraju se pridržavati složenih lokalnih pravila i propisa, posebno onih koji se odnose na sledeće:

 1. Registracija Stranaca po Dolasku: Osigurajte bezbrižnu registraciju stranih radnika po dolasku u zemlju uz “beli karton”.
 2. Dozvole za Boravak: Naš stručni tim pomaže u dobijanju privremenih ili trajnih dozvola za boravak vaše međunarodne radne snage.
 3. Dozvole za Rad: Obezbedite lake i jednostavne procedure za dobijanje dozvola za rad vaših stranih zaposlenih.
 4. Oporezivanje i Poreske Stope: Mi se brinemo o svim aspektima oporezivanja stranih radnika u Srbiji, uključujući porez na dohodak, porez na zarade, doprinose za obavezno socijalno osiguranje i još mnogo toga.

Sveobuhvatno Pravno i Poresko Savetovanje:

U Stojković Advokatima pružamo sveobuhvatno savetovanje u vezi sa pravnim, poreskim i praktičnim aspektima međunarodne mobilnosti, kako bi vaše poslovanje bilo u skladu sa strategijom, uzimajući u obzir potrebe i interese zaposlenih.

Vaš Poslovni Uspeh:

Saradnjom s nama, vaše poslovanje će postići zadovoljne zaposlene, povećanu produktivnost i smanjene rizike neusaglašenosti sa propisima.

Ostvarite Svoje Poslovne Ciljeve:

Naši iskusni advokati su stručni u upravljanju međunarodnom radnom snagom, bez obzira da li se radi o preseljenju ili transferu zaposlenih, i garantuju ostvarenje vaših poslovnih ciljeva.

Kontaktirajte Nas danas:

Osigurajte optimalno upravljanje međunarodnom radnom snagom u Srbiji uz našu stručnu pravnu i poresku podršku. Kontaktirajte nas sada kako bismo razgovarali o vašim posebnim potrebama i unapredili vaše poslovanje sa bezbrižnim međunarodnim operacijama.

  Da li ste spremni da ostvarite svoje ciljeve? Možete nas odmah kontaktirati.

  Popunite kratak formular za brzi kontakt ispod. Ubrzo nakon toga ćemoVas obavestiti šta treba dalje preduzeti. Eto toliko je sve jednostavno.

  Slanjem Vaših kontakt informacija, slažete se da Vas možemo kontaktirati telefonom (uključujući i tekst) i putem email-a u skladu sa našim Uslovima i Politikom privatnosti.

  Poziv Poruka