O nama

Advokatska kancelarija Stojković Advokati, iz Beograda, čuvena je po kvalitetu usluga u svim oblastima prava.

Naš stručni tim predstavlja jedinstven spoj advokata, poslovnih savetnika, regulatornih i poreskih stručnjaka koji su svoje znanje i veštine stekli u istaknutim međunarodnim i domaćim firmama i organizacijama.

Mi pružamo potpuna, kompletna i održiva pravna i poreska rešenja za izazove koji stoje pred našim klijentima.

To počinje od poštenog odnosa koji uspostavljamo sa svakim klijentom, što vodi do otvorene komunikacije i razvoja međusobnog poverenja, te omogućava pravilno razumevanje potreba i ciljeva klijenta, i samim tim vodi do identifikacije odgovarajućih mera radi ostvarenja tih potreba i ciljeva.

Pouzdani, Odgovorni, Razumni

Advokatska kancelarija Stojković je tim pravnika i profesionalaca stručnih u različitim oblastima prava, poreza i poslovanja.

Bogato i raznovrsno iskustvo, u kombinaciji sa snažnom radnom etikom i predanošću u ostvarivanju najviših profesionalnih standarda omogućavaju nam da pružimo adekvatne usluge našim cenjenim klijentima.

Našu listu klijenata čine kako internacionalni, tako i domaći klijenti, fizička lica, preduzetnici i startap-ovi, mala, srednja i velika preduzeća uključena u proizvodnju, trgovinu i pružanje profesionalnih usluga.

Kada našim klijentima treba međunarodna pomoć, spremni smo da iniciramo, kontrolišemo i koordiniramo sprovođenje međunarodnih transakcija kroz saradnju sa stranim advokatskim kancelarijama sa kojima uspešno sarađujemo.

Ukoliko želite da nas kontaktirate i izložite nam situaciju u kojoj Vam možemo biti od pomoći, možete nas slobodno pozvati na +381 11 328 1914 ili nas kontaktirajte putem email-a na [email protected] a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem roku.

"Pravna rešenja, stvorena danas, da važe i za prošlost i za budućnost."