Hrana i piće

Hrana i piće

Industrija hrane i pića objekat je stroge regulative, kako domaće tako i međunarodne, bilo da se hrana i piće proizvode, uvoze ili izvoze

Pravna i Poreska Usluga za FMCG Industriju u Srbiji – Stojković Advokati Vam Pružaju Neophodnu Ekspertizu!

Vaša proizvodnja, pakovanje ili distribucija pića (piva, vina, sokova) i raznovrsne hrane zahteva pažljivo prilagođavanje zakonskim zahtevima? Ne brinite! Advokatska kancelarija Stojković Advokati je tu da Vas savetuje i zastupa u svim relevantnim postupcima.

Naše iskusno pravničko osoblje je specijalizovano za dobijanje dozvola vezanih za proizvodnju, pakovanje i distribuciju pića i hrane. Sa našim stručnim vođstvom, prevazići ćete sve izazove regulative i ostvariti bezbedno i zakonito poslovanje u FMCG sektoru.

Dodatno, naši advokati poseduju bogato iskustvo u zastupanju klijenata u postupcima uvoza i izvoza pred carinskim i inspekcijskim organima. Svesni smo koliko administrativna zadržavanja mogu uticati na Vaše poslovanje, stoga ćemo osigurati da se Vaše poslovanje odvija nesmetano.

Kada želite pokrenuti posao vezan za proizvodnju ili distribuciju hrane i pića u Srbiji, ili imate pitanja u vezi sa ovom oblašću, obratite nam se sa poverenjem. Naša misija je da Vam pomognemo da rešite svaki problem i ostvarite uspešno poslovanje u FMCG industriji.

Stojković Advokati – Vaš pouzdan partner u postizanju pravne i poreske sigurnosti za Vaše FMCG poslovanje u Srbiji.

    Da li ste spremni da ostvarite svoje ciljeve? Možete nas odmah kontaktirati.

    Popunite kratak formular za brzi kontakt ispod. Ubrzo nakon toga ćemoVas obavestiti šta treba dalje preduzeti. Eto toliko je sve jednostavno.

    Slanjem Vaših kontakt informacija, slažete se da Vas možemo kontaktirati telefonom (uključujući i tekst) i putem email-a u skladu sa našim Uslovima i Politikom privatnosti.

    Poziv Poruka