STATT Sofija Stefanovic Attoreney At Law Belgarde

Sofija Stefanović je Saradnik u advokatskoj kancelariji Stojković Advokati.

Sofija Stefanović je pripravnik u advokatskoj kancelariji Stojković Advokati, jednoj od vodećih advokatskih kancelarija u Beogradu.

Nedavno je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je demonstrirala svoju strast prema pravu učešćem u Pravnoj klinici za azil i izbegličko pravo.

Sofijino iskustvo stažiranja u istaknutoj advokatskoj kancelariji u Beogradu, gde je radila na slučajevima građanskog, korporativnog i bankarskog prava, izoštrilo je njene pravne veštine i ekspertizu. Njen predan pristup učenju i rastu doveo ju je do prestižnog tima Stojkovića Advokata, gde dalje razvija svoje znanje o korporativnom, radnom i pravu stranaca.

Sofija je sposobna za komunikaciju sa klijentima različitog porekla, na tečnom srpskom i engleskom jeziku, kao i osnovnim razumevanjem ruskog jezika. Kao član Beogradske advokatske komore, posvećena je održavanju najviših etičkih i profesionalnih standarda u Srpskoj pravnoj praksi.

Sofijina strast prema pravu, u kombinaciji sa njenom odlučnošću da se izvrsno razvija u svojoj karijeri, čini je dragocenim članom tima Stojković Advokata. Njene izuzetne istraživačke, analitičke i govorne veštine, zajedno sa sposobnošću da dobro radi u timu, obezbeđuje da klijenti dobijaju najkvalitetniju pravnu uslugu.

    Da li ste spremni da ostvarite svoje ciljeve? Možete nas odmah kontaktirati.

    Popunite kratak formular za brzi kontakt ispod. Ubrzo nakon toga ćemoVas obavestiti šta treba dalje preduzeti. Eto toliko je sve jednostavno.

    Slanjem Vaših kontakt informacija, slažete se da Vas možemo kontaktirati telefonom (uključujući i tekst) i putem email-a u skladu sa našim Uslovima i Politikom privatnosti.

    Poziv Poruka