STATT JAMES GUNN Belgrade Law Firm Serbian Lawyers

James Gunn je Specijalni Savetnik u Advokatskoj kancelariji Stojković.

James Gunn ima preko 25 godina profesionalnog iskustva u upravljanju korporativnim poslovima, marketingu i komunikacijama za organizacije koje žele da se profilišu u UK, EMEA, latinskoj Americi i jugoistočnoj Aziji.

Upravlja timom koji se bavi odnosima sa javnošću, lobiranjem i odnosima sa investitorima u tržištima u razvoju iz Beograda, Srbija.

James je britanski državljanin, a od 2008. godine je rezident Srbije. U okviru jugoistočne Evrope, njegov tim koordiniše mrežu iskusnih konsultanata kako bi zastupao klijente u Albaniji, Bosni i Hercegovini, uključujući Republiku Srpsku, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kipru, Grčkoj, Kosovu*, Makedoniji, Malti, Crnoj Gori, Rumuniji, Sloveniji i Turskoj.

Njegovo iskustvo obuhvata sektore odbrane, privredne diplomatije, farmacije, rudarstva, tehnologije i telekomunikacija, medija, finansijskog savetovanja i nekretnina.

Radio je i obrazovao se u Ujedinjenom Kraljevstvu, Južnoafričkoj Republici, Tajlandu i Španiji, gde je živeo u dužim periodima.

James je započeo svoju karijeru u menadžmentu i konsaltingu u jugoistočnoj Aziji radeći na razvoju infrastrukture i projektima za zaštitu životne sredine. U Srbiji, njegove aktivnosti uključuju lobiranje u zemljama EU u oblastima odbrane, razvoja infrastrukture, rudarstva i obnovljive energije za kompanije iz SAD, UK i Izraela, kao i savetovanje u oblasti restrukturiranja i kriznog menadžmenta za “Veliku četvorku” revizorskih kuća.

Njegov rad u oblasti savetodavnih usluga je prepoznat od strane nekoliko javnih, profesionalnih i akademskih tela, uključujući Odbora za krivično pravosuđe UK i Udruženje konsultanata u oblasti odnosa sa javnošću u UK.

Čest je gost predavač na vodećim obrazovnim institucijama u Ujedinjenom Kraljevstvu, Srbiji i Tajlandu; Predsedavajući i direktor nekoliko dobrotvornih organizacija; mentor nekoliko start-up biznisa.

    Da li ste spremni da ostvarite svoje ciljeve? Možete nas odmah kontaktirati.

    Popunite kratak formular za brzi kontakt ispod. Ubrzo nakon toga ćemoVas obavestiti šta treba dalje preduzeti. Eto toliko je sve jednostavno.

    Slanjem Vaših kontakt informacija, slažete se da Vas možemo kontaktirati telefonom (uključujući i tekst) i putem email-a u skladu sa našim Uslovima i Politikom privatnosti.

    Poziv Poruka