Zvezdan Ilić je Specijalni Savetnik u advokatskoj kancelariji Stojković.

Zvezdan ima ekstenzivno iskustvo dugo više od decenije u poslovima računovodstva, poreskog savetovanja, poreske revizije, poreskih izveštaja i poreskog planiranja u raznim delatnostima i komplikovanim poreskim situacijama.

Zvezdan je radio za računovodstvene agencije „Goodwill“ i „Beta“ nakon čega je kao CEO i glavni računovođa vodio Icom team – privredno društvo za računovodstvo i poresko savetovanje i radio kao direktor interne revizije i poreski savetnik u West Transfer doo.

Stekao je diplomu i zvanje „Diplomirani ekonomista“ 2010. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon čega je završio MBA studije na Cardiff Metropolitan University 2014. godine i specijalističke studije za poresko savetovanje na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2014. godine, a stekao i je i diplomu pravnog fakulteta i zvanje diplomirani pravnik na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Beogradu.

Autor je više stručnih tekstova na temu poreskog tretmana specifičnih transakcija u renomiranom časopisu „Porezi i računovodstv“ u izdanju Poreske kancelarije Tatić, kao i u izdanju kompanije Paragraf.

Zvezdan govori srpski i engleski jezik.