MARGARITA RADENOVIC AK STATT Stojkovic Advokati Stojkovic Attorneys Стойкович Адвокаты

Margarita Radenović je Stručni Saradnik u AK Stojković Advokati.

Margarita Radenović ima više od 10 godina profesionalnog iskustva u Srbiji i regionu, kao i u Rusiji i zemljama jugoistočne Evrope.

Njen rad se fokusira na relokaciji inostranih građana na život u Srbiji i razvoj biznisa, imigraciji, dobijanju boravka, radnih dozvola i državljanstva, saradnju sa poslovnim bankama, osnivanje preduzeća, kao i konsultacije u vezi kupoprodaje i rente nekretnina.

Pre saradnje sa advokatskom kancelarijom AK Stojković Advokati, Margarita Radenović je radila kao stručni saradnik i vodeći specijalista na projektu izgradnje gasovoda Turski Tok.

Dugi niz godina radi kao stručni savetnik u vezi sa ulaganjem u proizvodnju naoružanja i vojne opreme, zaključenje ugovora za nabavku vojne i bezbedonosne opreme i pružanje pratećih usluga za obavljanje poslova u prometu oružja, municije i vojne opreme.

Tokom više godina radila je u NIS a.d. Novi Sad u Direkciji za sudske poslove na poslovima prevođenja pravne i sudske dokumentacije.

Margarita Radenović je diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije u Beogradu 2009. godine.

Usavršavala se na Državnom Institutu A.S. Puškina u Moskvi, Rusija – na smeru ruski jezik, najviši profesionalni nivo za rešavanje problema socijalno-društvenog karaktera i međuljudskih odnosa.

Na Državnom tehničkom Univerzitetu im N.E. Bauman, Moskva, Rusija – usavršavala se iz oblasti prevođenja i poznavanja vojne tehnike, opreme i naoružanja.

Margarita Radenović je živela i radila u Moskvi i Sankt Peterburgu.

Tečno govori ruski, srpski i engleski jezik.

    Da li ste spremni da ostvarite svoje ciljeve? Možete nas odmah kontaktirati.

    Popunite kratak formular za brzi kontakt ispod. Ubrzo nakon toga ćemoVas obavestiti šta treba dalje preduzeti. Eto toliko je sve jednostavno.

    Slanjem Vaših kontakt informacija, slažete se da Vas možemo kontaktirati telefonom (uključujući i tekst) i putem email-a u skladu sa našim Uslovima i Politikom privatnosti.

    Poziv Poruka