Kako Sačuvati Bebe Od Nepoznatih Bebisiterki

Regulisanje agencija za čuvanje dece – gostovanje Petra Kilibarde u „150 minuta” na TV Prva

Saradnik u advokatskoj kancelariji Stojković Advokati, advokat Petar Kilibarda, gostovao je uživo u emisiji „150 minuta“ na Prvoj televiziji. Tema emisije bile su agencije za čuvanje dece, a tema je podstaknuta nedavnom vešću o bebisiterki koja je dete povereno joj na čuvanje oduzela od majke i predstavila ga svom bivšem emotivnom partneru kao njihovo zajedničko.

Nakon uvodnog osvrta na modalitete legalnog obavljanja delatnosti čuvanja dece u Srbiji, ukazano je na potpuno nepostojanje zakonske regulative kojom se ova oblast reguliše na način koji će postaviti ograničenja da čuvanjem dece može da se bavi apsolutno svako.

Objašnjeno je da trenutno sve zavisi od agencije do agencije i isključivo od njihove volje i predanosti, koje će bezbednosne i druge parametre pružanja usluga primeniti, te da ne postoji propis sa kojim bi ti parametri morali da se usklade.

Na kraju poslata je važna poruka o nužnosti da se ova oblast od ogromnog značaja za veliki broj roditelja zakonski reguliše.

Domaćinima iz TV Prva se zahvaljujemo na gostoprimstvu, i verujemo da smo sa ostalim učesnicima u emisiji zajednički uspeli da skrenemo pažnju na ovu kao i na ostale bitne teme regulisanja delatnosti čuvanja dece.

 

    Da li ste spremni da ostvarite svoje ciljeve? Možete nas odmah kontaktirati.

    Popunite kratak formular za brzi kontakt ispod. Ubrzo nakon toga ćemoVas obavestiti šta treba dalje preduzeti. Eto toliko je sve jednostavno.

    Slanjem Vaših kontakt informacija, slažete se da Vas možemo kontaktirati telefonom (uključujući i tekst) i putem email-a u skladu sa našim Uslovima i Politikom privatnosti.

    Poziv Poruka